Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Flamur MUCA

Ky fermer prodhon molle, te cilat i shet dhe miser per konsum vetjak. Ai gjithashtu shet rreth 10 gjela deti ne vit.

Ferma Flamur MUCA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gjela deti
Gjela deti 700 Lekë/kg

10 njësi në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Gjelat kane mish te shendetshem dhe te shijshem. Te rritur me ushqim bio.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkinge

Molle rezistente, teper e shijshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5