Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Refat VRAPI

Ky fermer shet 2 vica ne vit. Ai gjithashtu kultivon grure dhe miser per interesat familjare. Gjithashtu shet qumeshtin e lopes ne fshat.

Ferma Refat VRAPI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/njësi

2 njësi në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat jane race e mire per rendiment te larte mishi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5