Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Viku MANATI

Ky fermer ka rreth 7 vjet qe kultivon kumbulla tropojane dhe dardha. Kumbullat jane te pershtatshme per gliko dhe per konsum si frut.

Ferma Viku MANATI
Adresa Fshati Lifaj
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Dardha
Dardha 120 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt me vlera te larta ushqyese.

Kumbulla
Kumbulla 40 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Tropojane

Produkt cilesor, shume i mire per tu bere gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5