Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Alfred MUCA

Ky fermer prodhon portokalle, mandarina dhe limona. Rreth 1 ton portokall, 600 kile mandarina dhe 600 kile limona.

Ferma Alfred MUCA
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Portokalle
Portokalle 30 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i shendetshem, i pasur me vitamine C.

Limona
Limona 50 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt rezistent ndaj te ftohtit.

Mandarina
Mandarina 80 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt teper i pelqyer, i pasur me vitamine C.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5