Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Laver RUSTAMI

Ky fermer kultivon miser dhe portokalle prej disa vitesh. Portokallet jane te pasura me leng dhe te embla.

Ferma Laver RUSTAMI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 20 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pershtatshem si ushqim per kafshet.

Portokalle
Portokalle 40 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pasur me leng dhe vlera ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5