Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bujar RUSTAMI

Ky fermer prodhon portokalle dhe dardha, rreth 100 kile dardha dhe rreth 50 rrenje portokall.

Ferma Bujar RUSTAMI
Adresa Fshati Cerme e Siperme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Portokalle
Portokalle 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pasur me vitamine C.

Dardha
Dardha 100 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt me vlera te larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5