Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Fermer Dashnor CANO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 20 krere blete nga te cilat prodhon 200 kg mjalt shumelulesh dhe 100 kg mjalt jeshil produkt per shitje.

Fermer Dashnor CANO
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 1.000 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: shumelulesh, jeshil

Mjalt shumelulesh dhe jeshile, prodhuar nga lule natyrale te maleve e livadheve te zones se Permetit. Permban vitamina A dhe B si dhe shume lende minerale dhe mikroelemente si kalciumi, magnezi, kaliumi, kobalti, etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5