Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Bashkim MEMA

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 40 krere bleteve nga te cilat prodhon 600 kg mjalt shumelulesh dhe 200 kg mjalt mare. Cilesi dhe shije shume te mire.

Ferma Bashkim MEMA
Adresa KELCYRE
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 1.000 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: shumelulesh, mare

Mjalt shumelulesh dhe mare, prodhuar nga lule natyrale te maleve e livadheve te zones se Permetit. Permban vitamina A dhe B si dhe shume lende minerale dhe mikroelemente si kalciumi, magnezi, kaliumi, kobalti, etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5