Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Novruz AGUSHI

Ky fermer merret me blegtori, merret me mbareshtrimin e 250 krere dele dhe 150 qengja per shitj, gjithashtu edhe 60 kv qumesht per shitje. Mbareshtron 10 dhi per perdorim vetjak si dhe 20 pula nga te cilat 100 veze per shitje. Ne siperfaqen 1500 m2 kultivon 1000 kg rrush Merlot per shitje, si dhe ne siperfaqen 500 m2 kultivon perime si speca, dOmate, fasule, palltexhan, domate, qepe, laker, kastravece, per perdorim vetjak .

Ferma Novruz AGUSHI
Adresa Vinokash
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 320 Lekë/kg

150 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish shumë i shijshëm edhe cilësor i rritue në kullotë dhe i ushqyer me tagji.

Qumësht dele
Qumësht dele 80 Lekë/litër

6,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumësht cilësore dhe i shëndetshëm, pa hollues, i kontrolluar nga shërbimi veterinarë.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, reçel, gliko, raki dhe njëkohesisht përdoret dhe si frut i thatë. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, sëmundjet e mëlçisë, si dhe nga mjaftë sëmundje të tjera. Gjithashtu rrushi ndikon në zhdukjen e kariesit të dhëmbëve. Rrushi i zi mendohet se ndihmon shumë organizmin për tu pastruar nga helmet.

Vezë pule
Vezë pule 15 Lekë/njësi

1,000 njësi në 12 muaj

Varieteti: veze pule

Ky lloj produkti përdoret për konsumim vetjak, ka vlera ushqyese për gatime të ndryshme, përdoret për ëmbëlsira dhe si element përbërës në maska që përdoren për trajtimin e fytyrës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5