Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Limoz BEGAJ

Fermeri prodhon rrush 5000 kg në vit, ullinj 3000 kg në vit si dhe shalqinj 2000 kg në vit. Fermeri ka eksperiencë 18 vjeçare.

Ferma Limoz BEGAJ
Adresa Cerkovinë
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: shesh i zi

Ka marr kujdesin e duhur gjatë rritjes me pesticide dhe përdoret shum për ver dhe raki .

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: kokerr madh

Jane ullinj shumë të përdorur per servirje të kripur dhe në vaj.

Shalqi
Shalqi 12 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Janë shlqinj bio dhe jo të shartuar, lëkura e tyre bëhet edhe gliko .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5