Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Edmond ZYBA

Ky fermer merret me prodhimin e 150 Kv djathte bardh edhe 50 kv djath kackavallsi dHe 30 kv gjize produkt per shitje. Produkte te cilesise se larte dhe ne shije shume te mire.

Ferma Edmond ZYBA
Adresa Psar
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Djathë
Djathë 400 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Djath i bardh

Djathë lope cilësor edhe shumë i shëndetshëm.

Djath kaçkavall rrotë
Djath kaçkavall rrotë 700 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Djath Lope

Përveçse për vlerat e njohura qe lidhen me shijen, djathi është shume i mire edhe për shëndetin e njeriut. Është djathë mjaft cilësor dhe me veti mjaft të mira ushqyese pasi gjithçka e bën në mënyrë tradicionale.

Gjizë
Gjizë 150 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gjizë

Gjiza zihet nga vetë fermeri me familjarët e tij. Duhet theksuar se gjithçka bëhet në mënyrë tradicionale dhe brenda standarteve. Ky produkte perdoret per konsumim te pergjithshem. Mjaft i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5