Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhelal XHANARI

Ky fermer merret me blegtori merret me mbareshtrimin e 100 krere dele dhe 90 qengja per shitje, qumeshtin e deles ne sasine 36 kv per shitje. Mbareshtron 2 lope dhe 2 vica per shitje si mish dhe qumeshtin e lopes per perdorim vetjak. gjithashtu edhe 10 pula per perdorim vetjak. Ne siperfaqen 300 m2 kultivon perime si:speca, domate, qepe, patate, fasule, domate etj. per perdorim vetjak.

Ferma Xhelal XHANARI
Adresa Bubes
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 320 Lekë/kg

90 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish shumë i shijshëm edhe cilësor i rritur në kullotë dhe i ushqyer me tagji.

Qumësht dele
Qumësht dele 80 Lekë/litër

3,600 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumeshti është i natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Mish viçi
Mish viçi 600 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Vicat me mish me vlera te larta ushqyese, viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5