Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kastriot COBANI

Ky fermer merret me blegtori, merret me mbareshtrimin e 350 krere dele dhe 200 qengja per shitje, qumeshtin e deles ne sasine 80 kv per shitje, si dhe 10 pula per perdorim vetjak.

Ne siperfaqen 100 m2 kultivon perime si :speca, domate, qepe, fasule, bamje, kastraveca etj. per perdorim vetjak.

Ferma Kastriot COBANI
Adresa Benje
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qengja
Qengja 300 Lekë/kg

200 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe, personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire te evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, hap oreksin.

Qumësht dele
Qumësht dele 80 Lekë/litër

8,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumeshti është i natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

vaso pila Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Excellent

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5