Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gentian ELMAZI

Ky fermer merret me blegtori, merret me mbareshtrimin e 280 krere dele dhe 25 qengja per remont, qumeshtin e deles ne sasine 60 kv per shitje, gjithashtu mbareshtron 1 lope dhe mish vici per shitje, qumeshtin e lopes per perdorim vetjak si dhe 30 krere dhi dhe 15 keca per shitje, qumeshtin e dhise ne sasine 5 kv per shitje.

Ne siperfaqen 200 m2 kultivon perime si :speca, domate, qepe, fasule, bamje, kastraveca etj. per perdorim vetjak gjithashtu edhe me jonxhe dhe tershere ne siperfaqen 5 ha si baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Gentian ELMAZI
Adresa ALIPOSTIVAN
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mish shume i shijshem per konsumim, vici kulloten e merr me baze ushqimore te kultivuar nga fermeri.

Qumësht dele
Qumësht dele 80 Lekë/litër

6,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht dele

Qumeshti është i natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Keca
Keca 280 Lekë/kg

15 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi ka nje shije te mire per arsye se kecat kullosin ne natyre. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i kecit ka vlera ushqyese.

Qumësht dhie
Qumësht dhie 280 Lekë/litër

500 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Dhie

Qumeshti është i natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5