Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Romeo ALIAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 100 krere blete, nga te cilat prodhon 100 kv mjalt shumelulesh per shitje. Cilesi dhe shije shume e mire.

Ferma Romeo ALIAJ
Adresa Fratar
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 1.000 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: shumelulesh

Mjalt shumelulesh prodhuar nga lule natyrale te maleve e livadheve te zones se Permetit. Permban vitamina A dhe B si dhe shume lende minerale dhe mikroelemente si kalciumi, magnezi, kaliumi, kobalti, etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5