Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilirian KRECI

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 16 krere lopeve dhe 16 vicave per shitje, te ushqyera me qumesht lope. Gjithashtu mbareshtron 61 blete, nga te cilat prodhon 4 kv mjalte shumelulesh per shitje. Ky fermer mbareshtron dhe 12 pula per perdorim vetjak.

Kultivon ne siperfaqen 4000 m2 jonxhe, tershere ne siperfaqen 10000 m2 si baze ushqimore per blegtorine. Gjithashtu kultivon perime dhe peme frutore si:speca, dmate, qepe, patate, fasule, domate, bamje, kastraveca, dhe rrrush, dardhe, kumbulla , fiq, molle, pjeshke etj per perdorim vetjak.

Ferma Ilirian KRECI
Adresa BENJE
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

16 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat me mish me vlera te larta ushqyese, te cilet kulloten e marrin ne terren.

Mjaltë
Mjaltë 1.000 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: shumelulesh

Mjalt shumelulesh prodhuar nga lule natyrale te maleve e livadheve te zones se Permetit. Permban vitamina A dhe B si dhe shume lende minerale dhe mikroelemente si kalciumi, magnezi, kaliumi, kobalti, etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5