Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Agron IBRAHIMI

Ky fermer merret me kultivimin e 3000 m2 ullinj, 100 rrenje ne sasine 500 kg per shitje si dhe 1500 m2 qershi 50 rrenje ne sasine 200 kg produkt per shitje.

Ferma Agron IBRAHIMI
Adresa PERMET
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 120 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Frantoj

Përdoren për kriposje dhe prodhim vaji.

Qershi
Qershi 120 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Napolon

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko. Qershitë bëjnë të mundur uljen e kolesterolit në trup, lehtëson dhimbjet për ata që vuajnë nga artriti dhe gjithashtu vepron si një agjent kundër plakjes.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5