Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Neim CELA

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 2 krere lope dhe 2 vica per shitje si mish, te ushqyera me qumesht lope. Gjithashtu qumeshtin e lopes dhe per perdorim vetjak duke prodhuar nenproduktet gjalp, gjize, salce kosi.

Ne siperfaqen 500 m2 kultivon rrush per perdorim vetjak.

Ferma Neim CELA
Adresa Badlonje
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat me mish me vlera te larta ushqyese, viçat kulloten e marrin ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5