Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Spartak KOLE

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 120 krere dhi nga te cilat tregton 80 kv qumesht dhie, 1 lope dhe nje vic si mish, produkt per shitje. Mbareshtron edhe 30 blete ne sasine 20 kv Mjalt shumelulesh produkt per shitje.

Ky fermer kultivon jonxhe, tershere, grure, ne siperfaqen 1500 m2 baze ushqimore per bleftrine gjithashtu kultivon fruta dhe perime per perdorim vetjak si: speca, domate, qepe, patate, fasule, domate, spece, rrush, kumbulla, fiq, molle, qershi etj.

Ferma Spartak KOLE
Adresa Benje
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qumësht dhie
Qumësht dhie 80 Lekë/litër

8,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht Dhie

Qumeshti është i natyral pa përzierës, dhe i kontrolluar nga shërbimet veterinare. Vlen të thuhet që ky lloj ushqimi është i rregulluar shumë ashpër në aspekte higjienike dhe kualitative, sipas udhëzimeve .

Mish viçi
Mish viçi 650 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Mishi ka nje shije te mire per arsye se vicat kullosin ne natyre. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i vicit ka vlera ushqyese.

Mjaltë
Mjaltë 1.000 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Shumelulesh

Mjalt shumelulesh i prodhuar nga lule natyrale te maleve e livadheve te zones se Permetit. Permban vitamina A dhe B, si dhe shume lende minerale dhe mikroelemente si kalciumi, magnezi, kaliumi, kobalti, etj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5