Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gentjan DURO

Ky fermer merret me kultivimin e 2000 m2 sera: domate ne sasine 6000 kg, speca ne sasine 700 kg, kastraveca ne sasine 2000 kg, mashurka ne sasine 1000 kg si dhe rrush Matilda ne siperfaqen 1500 m2 ne sasine 20 kv per shitje.

Ferma Gentjan DURO
Adresa Permet
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm, për konservim dhe salc. Domatet ndihmojnë në parandalimin e disa tipeve të kancerit. Domatet ndihmojnë gjithashtu të reduktojnë defektet e shkaktuara nga pirja e duhanit.

Speca
Speca 80 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi jeshile.

Spec i rritur në mënyrë natyrale, konsumohet i freskët ose turshi. toka ku janë mbjell specat është plehëruar me pleh organik dhe prashitur me pleh kimik.

Kastravec
Kastravec 50 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsumim të përditshëm dhe për konservim. Kastraveci është mjaftë i pasur me kalcium, kalium, fosfor, si dhe vitamina A dhe C. Kaliumi i kastravecit ndihmon në ruajtjen normale të tensionit.

Mashurka
Mashurka 120 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: jeshile.

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konsumi i mashurkave është i dobishëm për të kontrolluar tensionin e lartë të gjakut dhe diabetit apo kolesterol të lartë. Ato përmbajnë shumë fibra dhe minerale.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Matilda

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, reçel, gliko, raki, verë dhe njëkohësisht përdoret dhe si frut i thatë. Gjithashtu rrushi ndikon në zhdukjen e kariesit të dhëmbëve. Rrushi i zi mendohet se ndihmon shumë organizmin për tu pastruar nga helmet. Por rrushi asnjëherë nuk u këshillohet atyre që dëshirojnë të humbin në peshë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5