Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Dilaver ALIU

  • Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vici per shitje,qumeshtin e lopes per perdorim vetjak duke prodhuar nenprduktet gjalp, sace kosi , gjize .
  • Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si : speca, doamte, qepe, domate, bamje, kastraveca dhe fruta si rrush, qershi, per perdorim vetjak.
Ferma Dilaver ALIU
Adresa Kosine
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat kane mish me vlera te larta ushqyese. Ata kulloten ne terren.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5