Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Perparim CANGOLLARI

Ky fermer merret me blegtori me mbareshtrimine 150 krere dele dhe 100 qengja per shitje, qumeshtin e deles per qengjat, gjithashtu merret me mbareshtrimin e 2 krere lope dhe 2 vicave. Qumeshtin e ka per perdorim vetjak ndersa vicat per shitje. Ata kulloten ne terren.

Ky fermer merret dhe me kultivimin e perimeve si: speca, doamte, qepe, domate, bamje, kastraveca dhe fruta si rrush, qershi, per perdorim vetjak.

Ferma Perparim CANGOLLARI
Adresa Senican
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat me mish me vlera te larta ushqyese, viçat kulloten e marrin ne terren.

Qengja
Qengja 320 Lekë/kg

100 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi qengjit është i kontrolluar nga shërbimi veterinar, mishi i qengjit ka me shume energji pasi permban proteina dhe vitamina. Ky ushqim nuk keshillohet per te gjithe. Personat qe kane energji te brendshme te tepert eshte me mire ta evitojne. Nxit energjine dhe rrit qarkullimin e gjakut, si edhe hap oreksin.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5