Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Liri BONJO

Kjo punishte merret me prodhimin e traditave Permetare, gliko arre ne sasine 1000 kavanoz 250 gr, 500 kavanoza gliko kumbulle, 500 kavanoza gliko fiku, 500 kavanoza gliko qershie dhe 500 kavanoza gliko Shalqini. prodhon dhe marmalate qershi, fiku kajsie ne sasine 1000 kg secila. Fabrika është e vendosur në lagjen Mejden të qytetit të Përmetit, në ndërtesën e vjetër ekzistuese të fabrikës frutash. Të gjitha të frutave të përpunuara këtu janë organike. Përvoja e gjatë dhe me cilësi të lartë e këtyre produkteve janë të njohur jo vetëm në rrethin e Përmetit, por edhe në rrethe të tilla si Tiranë, Durrës, Korçë, Sarandë.

Ferma Liri BONJO
Adresa Lgj.Mejden
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gliko Arre
Gliko Arre 200 Lekë/kg

1,000 njësi në 12 muaj

Varieteti: gliko arre

Gliko Arre në kavanoz.

Gliko Kumbulle
Gliko Kumbulle 200 Lekë/njësi

500 njësi në 12 muaj

Varieteti: gliko kumbulle

Gliko kumbulle shume e shijshem per konsumim

Gliko Fiku
Gliko Fiku 200 Lekë/njësi

500 njësi në 12 muaj

Varieteti: gliko fiku

Gliko Fiku i bardhë në kavanoz, cilesi dhe shije shume te mire .

Gliko Qershie
Gliko Qershie 200 Lekë/njësi

500 njësi në 12 muaj

Varieteti: gliko qershie

Gliko Qershi e bardhë në kavanoz

Gliko Shalqini
Gliko Shalqini 200 Lekë/njësi

500 njësi në 12 muaj

Varieteti: Gliko Shalqini

Gliko Shalqini në kavanoz, cilesi, dhe shije shume te mire

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5