Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Kantina

Kantina është e vendosur në afërsi të rrugës nacionale në fshatin Kutal, komuna Piskovë (Përmet qarkut). Varieteteve Proceset Veraria rrushit si Merlot, Debinë, dhe Riesling - të gjitha të cilësisë shumë të mirë. Përveç produkteve të verës, ajo gjithashtu ofron lloje të ndryshme të raki (raki tipik shqiptar). Me një kombinim fitues e profesionalizmit dhe traditës, ato ofrojnë konsumatorëve produkte të cilësisë lokale dhe origjinalitet. Atos ka orientuar aktivitetet e saj në drejtim të cilësisë, me një sërë shërbimesh në teknologjinë e verës (laborator dhe shërbimet e konsulencës)..Produktet Veraria:Vera e kuqe ¤ (Merlot, Cabernet, etj)Verë ¤ bardhë (debinë, Riesling, etj)¤ secila nga 100 kv/vit raki tradicionale të rrushit¤ raki me varietetet aromatike (Muscat, perla, etj) rrushit¤ Raki bërë e frutave (kumbull, manit, dogwood, dëllinjë, etj secila nga 50 kv ne vit.

Kantina
Adresa Kutal
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

100,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vera e kuqe ¤ (Merlot, Cabernet, etj)Verë ¤ bardhë (debinë, Riesling)

Vere e cilesise shume te larte me nje shije unike ne perdorim.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/litër

5,000 litra në 12 muaj

Raki e paster me nje shije dhe cilesi unike ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5