Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ardjan BUDANI

Kjo familje prodhon 8 dynym miser, 12 dynym fasule, 12 dynym lule dielli dhe shet rreth 10 keca ne vit.

Ferma Ardjan BUDANI
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt i pershtatshem si ushqim per kafshet.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr madhe

Produkt qe zien shpejt. Rekomandohet te konsumohet deri ne tre here ne jave per vlerat e larta ushqyese qe ka.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Kokerr madhe

Produkt i pasur me vitamine E.

Keca
Keca 6.000 Lekë/krerë

10 krerë në 1 muaj

Varieteti: Vendi

Kecat kane mish te shijshem dhe te shendetshem.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5