Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Selfo SAKO

Ky fermer merret me mbareshtrimin e nje lope dhe nje vic per shitje dhe me kultivimin e 2500 m2 rrush varieteti Merlot nga te cilat prodhon 700 litra vere dhe 300 litra raki per shitje.

Ky fermer merret me kultivimin per perdorim vetjak si: speca, domate, qepe, fasule, qershi, dhe peme frutore kumbulla, fiq, pjeshke per perdorim vetjak.

Ferma Selfo SAKO
Adresa Corogunj
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mish viçi
Mish viçi 650 Lekë/kg

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Mish vici

Viçat që janë për treg ushqehen me qumështin e nënave deri sa të mbushin 2 muajsh dhe pastaj me jonxhe dhe bar që sigurohen nga vetë fermeri. Viçat janë për treg. Mish me vlera te larta ushqyese.

Verë
Verë 200 Lekë/litër

700 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky varietet jep maksimumin e tij, duke perftuar nje verë mjaft cilesore, te qendrueshme, e shprehur dhe e larmishme ne aroma.

Raki rrushi
Raki rrushi 500 Lekë/litër

300 litra në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Rakia prodhohet nga distilimi i lengut te rrushit "Merlot", cilesi shume e larte. Ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem per gjinin mashkullore, ka veti kuruese dhe sherben si disifektant.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5