Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Faik SAKO

Ky fermer merret vetem me kultivimin e rrushit varieteti Merlot 2000 kg produkt per shitje.

Ferma Faik SAKO
Adresa Corogunj
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 60 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky fermer merret me kultivimin e rrushit "Merlot", ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem. Ai mbron nga keqtretja e stomakut, temperatura, semundjet e melçise, si dhe nga mjaft semundje te tjera.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5