Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Frrok LAZRI

Fermeri Ejll tregton çdo vit 1 viç si dhe mesatarisht 2100 litra qumësht. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes së tij prodhon 1200 kg grurë, 2400 kg misër, 4000 kg jonxhë, domate, speca, patëllxhana, kastraveca, speca, patate, qepë, rrush nga i cili prodhon 60 kg raki si dhe mbarështon 1 derra dhe 20 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 600 kokrra vezë në vit.

Përdor gjithmonë plehun organik prandaj të gjitha produktet në këte fermë janë bio. Ka mbi 25 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Frrok LAZRI
Adresa Naraç
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Mish viçi të freskët i rekomanduar për të rritur dhe fëmijë. Cilësi e lartë e mishit dhe shije tepër e pëlqyer.

Qumësht lope
Qumësht lope 33 Lekë/litër

2,100 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht lope

Qumësht cilësore dhe i shëndetshëm, pa hollues, i kontrolluar nga shërbimi veterinarë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5