Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kol BEGU

Fermeri Kol dallohet për mbarështimin dhe tregtimin e derrave.Çdo vit tregton mesatarisht 20 krerë derra. Gjithashtu për nevoja të familjes së tij prodhon 2400 kg misër, 50 kg mollë, 30 kg hurma, rrush nga i cili përfiton 30 kg raki rrushi, domate, speca, patëllxhana, kastraveca, qepë, lakra, fasule, patate si dhe mbarështon 10 krerë pula nga të cilat përfiton 600 kokrra veze çdo vit.

Ka mbi 15 vite që merret me tregtimin e këtyre produkteve, prandaj mund të themi se ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Kol BEGU
Adresa Narac
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Derra
Derra 5.000 Lekë/krerë

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mishi i tyre është shumë i mirë sidomos në periudhën e dimrit.Përdoret kryesisht në zgarë ,në gjellë të ndryshme dhe i thatë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5