Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zef BEGU

Fermeri Zef tregton çdo vit 1 viç si dhe mesatarisht 2100 litra qumësht. Gjithashtu ky fermer për nevoja të familjes së tij prodhon 1600 kg misër, 3000 kg jonxhë, rrush nga i cili përfiton 50 kg raki , domate, speca, patëllxhana, kastraveca, fasule, patate, qepë, lakra si dhe mbarështon 2 derra dhe 10 krerë pula nga të cilat përfiton mesatarisht 600 kokrra vezë në vit.

Ka mbi 25 vite që merret me kultivimin e këtyre kulturave, pra ka eksperiencë në këtë drejtim.

Ferma Zef BEGU
Adresa Narac
Vau-Dejës

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 35.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Laraman

Ky lloj produkti përdoret për konsum të përditshëm. Mishi i vicit ka vlera ushqyese dhe është i pasur me proteina. Mund të konsumohet në gjellë, i skuqur dhe i pjekur.

Qumësht lope
Qumësht lope 33 Lekë/litër

2,100 litra në 12 muaj

Varieteti: Qumesht lope

Qumësht cilësor dhe i shëndetshëm, pa hollues, i kontrolluar nga shërbimi veterinar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5