Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ruço RUÇAJ

Fermeri prodhon rrush 15000 kg rrush në vit, ullinj 5000 kg në vit, qershi 500 kg në vit si dhe limona 2000 kg në vit. Fermeri ka eksperiencë 30 vjecare.

Ferma Ruço RUÇAJ
Adresa Cerkovinë
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: maqedonas

Përdoret kryshit për ver , sepse e nxjerr të ëmbël .Gjithashtu konsumohet për servirje dhe reçel

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: argelidh

Zakonisht përdoren më shumë për tu servirur te kripur por gjithashtu edhe për vaj , janë ullinj të pastër dhe me shume vlera ushqyese.

Qershi
Qershi 300 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Janë qershi vendi dhe me shumë vitamina ushqyese, Janë kokërr mëdha dhe të buta .Konsumohen ne gliko

Limona
Limona 100 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Janë limona të mëdhenj dhe bio , kanë një lëkur të trash dhe shumë të thartë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5