Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Tahir RUÇAJ

Fermeri prodhon ullinj 7000 kg në vit, rrush 10000 kg në vit si dhe portokalle 5000 kg në vit. Fermeri ka eksperiencë 30 vjeçare.

Ferma Tahir RUÇAJ
Adresa Cerkovinë
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: kalinjot

Janë ullinj të prirur për vaj, sepse janë shumë të lëngshëm. Konsumohen edhe të kripur për servirje.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: shesh i zi

Eshtë rrush që përdoret shumë për verë, raki dhe servirje si reçel dhe gliko.

Portokalle
Portokalle 60 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Eshtë vendi dhe shumë e ëmbël, konsumohet si gliko dhe servirje .

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5