Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Neshet BEGAJ

Fermeri prodhon rrush 7000 kg në vit, pjepër 2000 kg në vit, shalqinj 3000 kg në vit si dhe domate 5000 kg në vit. Fermeri ka eksperiencë 25 vjeçare.

Ferma Neshet BEGAJ
Adresa Cerkovinë
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: shesh i zi

Nga ky lloj rrushi prodhohet shumë vera dhe rakia, gjithashtu përdoret edhe për servirje si reçel dhe gliko.

Pjepër
Pjepër 20 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Eshte pjepër i embel, i verdhe dhe shumë i bute për konsum.

Shalqi
Shalqi 20 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Janë të mëdhenj dhe jo të shartuar. Lëkura e tyre konsumohet edhe për gliko.

Domate
Domate 60 Lekë/kg

5,000 kg në 6 muaj

Varieteti: zemer kau

Janë të mëdha dhe bio. Janë te rritura me kujdesin e duhur me pesticidet dhe përdoret edhe për salce.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5