Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Afrim BUDANI

Ky fermer prodhon 15 dylym miser dhe 2 dylym fasule. Fermeri ka vite qe tregeton keto produkte dhe garanton cilesi te larte.

Ferma Afrim BUDANI
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 35 Lekë/kg

1,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Varietet i pershtatshem si ushqim per kafshet.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule qe zien shpejt, e shijshme dhe e shendetshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5