Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Asqeri MUSAKU

Ky fermer tregeton rreth 5 dylym miser, te cilin e shet si ushqim per bagetine dhe shpezet.

Ferma Asqeri MUSAKU
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Varietet i pershtatshem si ushqim per kafshet

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5