Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Xhevat DISHA

Ky fermer tregeton rreth 7 dylym miser ne vit. Fermeri ka vite qe meret me kultivimin e kesaj kulture dhe garanton cilesi te larte.

Ferma Xhevat DISHA
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 45 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Ky varietet eshte i pershtatshem si ushqim per bagetine.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5