Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shpetim LLALLOLLARI

Ky fermer kultivon dhe shet rreth 8 dylym grure ne vit. Produkti perdoret per te bere miell. Dallon per cilesi dhe rendiment te larte.

Ferma Shpetim LLALLOLLARI
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky varietet gruri ka rendiment te larte per tu bere miell.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5