Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ali TOSKA

Ky fermer prodhon lule dielli, grure dhe miser, perkatesisht 6, 3 dhe 1.5 dylym. Produktet jane me cilesi te larte dhe prodhim bio. Gruri eshte i pershtatshem per bluarje dhe ka rendiment te larte per miell.

Ferma Ali TOSKA
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt i pasur me vitamine E.

Grurë
Grurë 32 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Produkt me rendiment te larte.

Misër
Misër 30 Lekë/kg

150 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Varietet i pershtatshem si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5