Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Muharrem ELMAZI

Ky fermer ka vite që tregëton rreth 5 dynym misër çdo vit. Produkt i përshtatshëm si ushqim për bagëtinë. Cmimi teper i arsyeshem dhe cilesia e larte.

Ferma Muharrem ELMAZI
Adresa Fshati Cerme Sektor
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 32 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Hibrid

Produkt i përshtatshëm si ushqim për kafshët.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5