Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jaup JAUPAJ

Ky fermer merret me mbareshtrimin e 50 krere dhi dhe 40 keca te cilet ushqehen me qumesht dhie dhe perdoren per shitje, gjithashtu mbareshtron dy lope dhe 2 vica per shitje. Qumeshtin e lopes per perdorim vetjak si dhe 5 pula.

Kultivon grure ne siperfaqen 8000 m2 dhe domate, fasule per perdorim vetjak. Kultivon jonxhe per baze ushqimore per blegtorine.

Ferma Jaup JAUPAJ
Adresa MOKRICE
Përmet

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 280 Lekë/kg

40 krerë në 12 muaj

Varieteti: Alpine

Kecat kanë mish mjaft te shijshem, kur kanë lindur janë ushqyer me qumësht, dhe tani ushqehen në kullotë. Ky lloj produkt perdoret per konsum te perditshem, mishi i kecit ka vlera ushqyese , eshte rezistent ne transport dhe ruhet ne kushte frigoriferike.

Viça
Viça 400 Lekë/kg

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Mish i kontrolluar nga sherbimi veterinar dhe shume i shijshem ne perdorim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5