Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fatmir VELI

Prej më shumë se 20 vitesh ferma merret me kultivimin e fasules, patates, specit edhe domates. Ferma pjesën më të madhe të prodhimit e tregëton, por një pjesë konsumohet nga familja për nevojat e saj. I gjithë prodhimi rritet në mënyrë natyrale dhe me pleh organik.

Ferma Fatmir VELI
Adresa Rruga Korcë - Pojan, fshati Kreshpanj.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

2,400 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Fasule shumë e shëndetshme e kultivuar me pleh organik dhe e vaditur disa herë.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

13,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Spec i rritur në mënyrë natyrale, pa stimulues, konsumohet i freskët ose përdoret për konservim.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shëndetshme dhe cilësore, rritur në mënyrë naturale dhe plehëruar me pleh organik.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Florida

Një varietet me rendiment të lartë, i rritur në mënyrë natyrale.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5