Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nuri AGOLLI

Ferma e Z. N. AGOLLI ka një sipërfaqe prej 8 dynym në pronësi të saj. Prej 20 vitesh ky fermer bashkë me familjen e tij meret me kultivimin e mollëve Hajdare, Grasmith, Starkingë dhe patates Fabul. Ky fermer përpiqet të kultivojë mollë sa më cilësore, të cilat i plehëron me pleh organik dhe kujdeset që prodhimi të jetë cilësor dhe i shëndetshëm.

Ferma Nuri AGOLLI
Adresa Rruga Korcë - Prespë. km 17. fshati Gollobërd.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

14,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut cilesor, me vlera të larta ushqyese. Ështe rezistent në kohë dhe shumë dietik. Ky frut mund të përdoret për konsum të përditshëm dhe për oshafe.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Molla Starkinge është nje frut i ëmbël , uniorm, i shijëshëm plot vitamina, prodhuar ne nje bashte te re.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Molla Grasmith është një nga varietetet më dietike dhe më të shëndetshme. Kjo mollë është shumë rezistente në kohë dhe ky frut përdoret dhe në sallatat e ndryshme.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate e kultivuar me pleh organik, uniforme dhe shumë e shëndetshme. Përdoret për gjellë, për skuqje dhe në sallata të ndryshme.

Molla grasmith Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

Cfar ilaci qerdoret per the mos zverdhet

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5