Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Namik ZEKA

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Shet qershi, kumbulla pestilka dhe keca. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqesi dhe blegtori.

Ferma Namik ZEKA Ferma Namik ZEKA Ferma Namik ZEKA
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Bisht shkurtera

Ky lloj varieteti perdoret per konsum te perditshem, konservim, gliko dhe recel, si dhe bishtat e tyre kane nje efekt kurues per veshkat nese konsumohet si caji.

Kumbull
Kumbull 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Pestilk

Kjo lloj kumbulle eshte shume e kerkuar dhe perdoret per komposto, recel, gliko, eshte bio pa nderhyrje me kimikate.

Keca
Keca 5.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj keci eshte i rritur ne natyre dhe ka mish te shijshem, pa dhjame.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5