Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Sallten DERVISHI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. shet një vic në vit dhe 20 keca. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqesi dhe blegtori.

Ferma Sallten DERVISHI Ferma Sallten DERVISHI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta viça kane mish te shijshem plot vitamina. Jane te yshqyer me ushqim te thate dhe qumesht lope.

Keca
Keca 20 Lekë/krerë

20 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta keca jane te rritur ne natyre te lire dhe kane mish te shijshem dhe pa dhjame.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5