Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilir BUCUKU

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Shet një vic në vit. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqesi.

Ferma Ilir BUCUKU
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta lloj vicash jane te rritur me qumesht dhe ushqim te thate. Nuk jane te dhjamosur.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5