Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Myzafer KUQO

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregëtuar. Shet 5 krere keca në vit dhe djathë dhie. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në blegtori.

Ferma Myzafer KUQO Ferma Myzafer KUQO
Adresa fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Keca
Keca 4.500 Lekë/krerë

5 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta keca jane te yshqer me qumeshtin e dhive dhe kane mish shume te mire. Jane te kerkuar nga tregu vendas.

Djath dhie
Djath dhie 500 Lekë/kg

20 kg në 12 muaj

Varieteti: Dhie

Ky varietet eshte bio pa konservante, i prodhuar nga qumeshti i fresket i dhive.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5