Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Idaet KUQO

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregtuar qumesht lope 9000 lit ne vit, 300 kg gjalpe ne vit, 2 viça. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Ferma ka një eksperiencë të gjatë në bujqesi dhe blegtori.

Ferma Idaet KUQO Ferma Idaet KUQO Ferma Idaet KUQO
Adresa fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 50.000 Lekë/krerë

2 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Keta vica jane te ushqyer me qumesht dhe me tagji miseri. Nuk jane te dhjamosur.

Gjalp
Gjalp 500 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: Lope

Gjapli eshte bio i prodhuar nga qumeshti i lopeve te fermes, eshte shume i kerkuar ne tregun vendas.

Qumësht lope
Qumësht lope 55 Lekë/litër

9,000 litra në 12 muaj

Varieteti: Lope

Qumeshti eshte bio, prodhohet nga lopet e fermes dhe shitet cdo dite ne tregun vendas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5