Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Nexhat JAKUPLLARI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar por edhe për të tregëtuar, shet 299 kg speca, 500 kg domate, 800 kg qepe. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm, Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujsi.

Ferma Nexhat JAKUPLLARI Ferma Nexhat JAKUPLLARI Ferma Nexhat JAKUPLLARI Ferma Nexhat JAKUPLLARI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Speca
Speca 50 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj variateti eshte i rritur ne menyre te natyrshme dhe pa nderhyrje me kimikate.

Domate
Domate 40 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Domatja eshte e rritur ne menyre natyrale dhe nuk eshte e prekur nga semundjet e stineve.

Qepë
Qepë 50 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm dhe ka përdorim të gjerë në guzhinë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5