Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ali SHAHINI

Ferma ushtron aktivitetin e saj për të prodhuar produkte për konsum familjar, por edhe për të tregtuar. Shet një vic në vit dhe 10 pula. Prodhimi rritet në kushte natyrore dhe është shumë i shëndetshëm. Familja ka një eksperiencë të gjatë në bujqesi.

Ferma Ali SHAHINI Ferma Ali SHAHINI
Adresa Fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Viça
Viça 45.000 Lekë/krerë

1 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Vicat janë rritur në terren dhe ushqehen në stallë me jonxhe, misër, grurë dhe bimë të tjera foragjere. Kane mish te shijshëm.

Pula fshati
Pula fshati 1.000 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Fshati

Keto pula jane te ushqyera ne terren te lire dhe kane mish te shijshem dhe pa dhjame.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5