Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kujtim MAHMUTLLARI

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka disa vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky prodhim është në këto vlera 100 kg qershi, 500 kg patate, 50 kg fasule në vit.

Ferma Kujtim MAHMUTLLARI Ferma Kujtim MAHMUTLLARI Ferma Kujtim MAHMUTLLARI
Adresa fshati Remenje
Pogradec

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qershi
Qershi 100 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim, reçel dhe gliko.

Patate
Patate 40 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo lloj patate eshte shume e kerkuar ne treg dhe perdoret ne te gjitha guzhinat. Ka vlera ushqyese te larta.

Fasule
Fasule 170 Lekë/kg

50 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Fasule e shijshme dhe shumë e shëndetshme. Zien shpejt dhe është plehëruar me pleh organik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5